Marleen vóór de camera

Marleen achter de camera

Ik vind het wel een dingetje om mezelf op een foto (of filmpje) terug te zien. Mijn haar zit stom, als ik lach knijpen mijn ogen zich samen tot 2 smalle streepjes, mijn lachrimpeltjes zijn op z'n zachts gezegd nogal zichtbaar en dan heb ik het nog niet eens over die extra kilo's gehad! 

 

Kortom: Marleen vóór de camera, dat is wel een dingetje...

 

Eerlijk is eerlijk, soms ontkom ik er niet aan. Sterker nog, in ieder geval 1x per jaar leg ik al mijn onzekerheden, ongemakkelijkheden en ja maar...'s naast me neer en boek ik een familie shoot bij een collega fotograaf. Zodat ik zelf ook eens met mijn gezin op de foto sta. Ook om weer even te voelen hoe het is aan de andere kant van de camera. Op die manier weet ik ook hoe jij je voelt als je door mij op de foto gezet wordt!

 

Dat meer fotografen vinden dat het een goed idee is om als fotograaf ook eens aan de andere kant van de camera te staan bleek toen er een fotografie opleiding op mijn pad kwam waarbij de eerste opleidingsdag zelfs bestond uit het zelf vóór de camera staan. Om zelf te ervaren wat je toekomstige klanten ervaren. 

 

Onder het mom van "wie A zegt moet ook B zeggen" werd ik dus tijdens mijn eerste opleidingsdag in het prachtige Eemklooster in Amersfoort door visagiste Cheyenna mooi opgemaakt en fotograaf Yvonne Renckens van Het Powervrouwen netwerk liet mij daarna ervaren hoe het is om een Boudoir shoot te laten doen.

 

Ja, dat lees je goed, een Boudoir shoot...

 

En weet je, ondanks dat ik, net als veel vrouwen die ik ken, niet helemaal tevreden ben over mijn verpakking (en die ook nog eens niet kon camoufleren met kleding tijdens deze shoot) lieten de foto's die Yvonne gemaakt heeft me een hele andere vrouw zien dan de vrouw die ik in mijn hoofd ben.

 

Deze shoot heeft me niet alleen laten ervaren hoe het voelt aan de andere kant van de camera, ook heeft het geholpen om mezelf een beetje meer te accepteren zoals ik ben, inclusief mijn ogen die te pas en te onpas tot 2 smalle streepjes transformeren, lachrimpeltjes en die overtollige kilo's!

 

En na deze opleiding tot Boudoir fotograaf van het Boudoir Keurmerk weet ik het helemaal zeker...dit gun ik jou ook! 

 

"Ik wil jou laten zien hoe mooi, krachtig en uniek je werkelijk bent!"

 

Meer weten over Yvonne en het boudoir keurmerk? Klik dan hier.

 


Wil je weten of een Boudoir shoot iets voor jou is?

Laten we kennismaken!