Mooi Jaar project

Eigenlijk is 1 januari een dag net als alle andere, maar omdat ooit is afgesproken dat op deze dag het nieuwe jaar begint vieren we dus het begin van een nieuw jaar. Een nieuw jaar, een nieuw begin. En daarbij horen gelukwensen (en goede voornemens...)

 

Dus bij deze: Gelukkig Nieuwjaar!

 

En als je dan toch een goed voornemen wil hebben voor dit jaar, dan weet ik wel een hele leuke, namelijk:

 

Mooi Kiekjes Mooi Jaar project

 

Iedereen kan gratis meedoen aan dit project. Het enige dat je nodig hebt is iets waarmee je foto's kunt maken. Dus of je nu een camera hebt met verschillende lenzen, een compactcamera, een tablet of een mobiele telefoon, het maakt mij echt niets uit!

 

Iedere 2 weken krijg je van mij een woord. En, je raad het al, jouw foto moet dus iets met dat woord te maken hebben! Hoe? Dat mag je helemaal zelf weten! Wat je op de foto zet maakt dus ook niets uit, als het maar te maken heeft met het woord dat ik jullie heb gegeven. 

 

Je kunt meedoen aan dit project op het Instagram account @mooi_jaar. Daar zal ik ook iedere 2 weken het nieuwe woord bekend maken. Als je je foto deelt op je eigen Instagram account met #mooijaarproject en mij tagt in je bericht (@mooi_jaar) krijg ik ook alle foto's te zien en kan ik de leukste delen!

 

Vanaf vandaag zijn de virtuele deuren van het Instagram account geopend en staat het eerste woord van dit project voor jullie klaar!

@mooi_jaar