Mijn 365 dagen foto project

  • fo·to (de; v(m); meervoud: foto's; verkleinwoord: fotootje).      

fotografische opname: een digitale foto                              

  • pro·ject (het; o; meervoud: projecten).

vooraf omschreven te verrichten werkzaamheden, leidend tot een eindproduct

Precies 363 dagen geleden begon ik, geïnspireerd door Marjolein van Maljaars Fotografie aan mijn eigen 365 dagen foto project. 

 

Iedere dag een foto maken met die camera die ik op dat moment voor handen had. Vaak mijn camera, maar toch ook regelmatig mijn mobiel. Vrolijke, verdrietige, gewone en bijzondere momenten uit mijn dagelijkse leven heb ik vast gelegd, iedere dag maar weer. 

 

Over 2 dagen ben ik klaar met mijn 365 dagen foto project. Een project dat een compleet overzicht heeft opgeleverd van alles wat er in 2021 is gebeurd. 

 

Komend jaar wil ik weer een foto project gaan doen, maar dan geen 365 dagen foto project meer. Een iets rustiger tempo, zodat ik meer tijd heb om echt na te denken over een foto die ik ga maken tijdens dit project. Omdat ik denk dat er ontzettend veel mensen een soortgelijk foto project heel leuk zouden vinden heb ik iets heel leuks bedacht:

 

Mooi Kiekjes Mooi Jaar project!

 

Hou de website en sociale media kanalen goed in de gaten want 1 januari gaan de deuren open van mijn gratis jaar project! Ik ga je een jaar lang helpen om dit foto project tot een succes te maken!