Branding

 

"Branding is een middel om producten, diensten of organisaties van elkaar te onderscheiden. Letterlijk is het woord afgeleid van het Oud-Noorse woord ‘brandr’, dat ‘brandmerken’ betekent, omdat brandmerken het middel waren waarmee eigenaren van vee hun dieren van elkaar onderscheidden."

(bron: www.gototalbranding.nl)

In ieder geval stik hip op het moment, en ja...ook Mooi Kiekje doet mee aan de "branding" trend. En hoewel ik denk dat mijn website en Instagram best leuk op elkaar afgestemd zijn qua kleuren en ik mijn eigen manier heb van foto's bewerken is het nog maar de vraag natuurlijk of dat nu ook echt goed "ge-brand" is.

 

Dus deed ik mee met de online 3-daagse "Prutsen met Canva" van Carola Mostert van "Bouw Business met je Brand". Nou, dat prutsen is nooit zo het probleem! Wat ik lastig vind is om mezelf te laten zien, om regelmatig te posten op mijn sociale media kanalen zodat jullie mij nog beter weten te vinden en om mijn website up-to-date te houden.  

 

Maar ik ga proberen mijn online leven te beteren...te beginnen een foto van mezelf! Tenminste...een klein stukje van mezelf, want ik vind het (net als vele met mij) verschrikkelijk om zelf voor de camera te staan. Mijn haar zit stom, als ik lach knijpen mijn ogen zich samen tot 2 smalle streepjes, zijn mijn lachrimpeltjes op zijn zachts gezegd nogal zichtbaar en dan heb ik het nog niet eens over die extra kilo's gehad! Mijn omgeving is een stuk milder in hun oordeel. Die zien mij gewoon op de foto zoals ik ben.

 

Wat ik hiermee wil zeggen? Wees niet zo hard voor jezelf, je bent prima zoals je bent! Van jou is er maar één, jij bent uniek...en mooi! Ga ik ook mijn best doen, beloofd... Het begin is er in ieder geval, bovenstaande foto van mezelf vind ik echt leuk ;)